Migrering til Azure

Trenger du hjelp til å migrere on-premise databaser til Azure?

Flere norske bedrifter ser fordelene med å ha databasene sine i skyen.

Nå som Microsoft har etablert to datasentre i Norge vil enda flere norske aktører ønske seg opp i Azure.

Da er det viktig å forstå driverne back Azure, men også å ha kontroll på kostnadene. For SQL så vil det være viktig med fokus på ytelse og optimalisering for å slippe dyre regninger og høyt ressursforbruk. Flere kunder har spart millionbeløp ved å tune sine tunge SQL spørringer før de har migrert til Azure, andre opptager fort at det kan bli en dyr affære å migrere "as is" til skyen.

La oss guide deg og ta over noe av løftingen av dagens databaser til Azure. Migreringen består av ulike steg, først avdekke dagens databaser og finne ut om det kreves tilpasninger av kode eller database features. Så må selve migreringen testes og planlegges, til slutt finner vi den raskeste veien fra din SQL Server til Azure.

Azure tilbyr ulike alternativer som kan bidra med økt sikerhet, stabilitet og ytelse. Pris vil kunne variere men om du idag har mange SQL Lisenser så vil Azure raskt kunne spare deg for dyre lisenser og kostbare hardware og software vedlikehold.

Azure SQL Managed Instance vil kunne gi deg tilnærmet de samme mulighetene som on-premise løsninger, men med tilgang til tjenester i Azure og meget høy garantert oppetid og med automatisert vedlikehold, du vil alltid være på den siste stabilie versjonen av SQL Server uten at dette krever nedetid eller planlegging.