Utvikling av app og web-applikasjoner

Applikasjoner / apper handler ikke bare om å levere funksjonalitet. Idag handler det like mye om å være present der dine kunder spanderer en stor del av sin våkne tid, nemlig på sine smarttelefoner og nettbrett.

Siden et par år tilbake tilbyr vi også moderne app-utvikling og app-design med hjelp av PhoneGap og JavaScript.

Finner kundene enkelt frem til deg via sine smart phones og nettbrett?

En app i AppStore, GooglePlay eller Windows Store kan gi deg nye kunder og merverdi til eksisterende kunder og partnere.
Via en veldesignet app kan du kommunisere med dine kunder, vise at du er oppdatert på deres krav og forventninger og ikke minst at du bare er et skjermtrykk vekk fra de.

Time to Market er viktig for mange av våre kunder og vi har levert enklere men komplette apper i løpet av 2-3 uker.

Noe tid må også beregnes for beta testing av appen og for Apple sin AppStore review er 6-12 dagers venting normen. Google og Microsoft er vesentlig raskere (som regel bare få timer/opp til en dag) i sin godkjenningsprosess.

Vår måte å lage din app på gjør at du raskt kommer i mål med en høy kvalitet på apper til alle de populære plattformene / enhetene (iPhone, iPad, Android og Windows Phone 10 og Windows 10 desktop).

Vi vet hvordan du best utnytter moderne applikasjoner som støtter de mest brukte telefonene og nettbrettene. Vi hjelper deg også med grafisk design og markedsføring av appen, noe som er vel så viktig for å nå nye og gamle kunder og app brukere.

Vi utvikler applikasjoner / apper til alle typer av telefoner og nettbrett som bruker følgende plattformer:
• iOS fra 6.0 og opp til siste versjon
• Android alle nyere versjoner
• Windows Phone 10 og 8.1

Som regel kan en app enkelt leveres til alla tre plateformer samtidig, det vil kreves noe ekstra tid til beta testing ved app støtte til flere plattformer.

Web applikasjoner:
I tillegg kan vi levere interaktive web apps basert på HTML 5, JavaScript, SVG grafikk og animasjoner med støtte for flere åpne standarder for datautveksling. Web-applikasjoner vil virke i en hver moderne browser (for eksempel Fire Fox, Chrome, Opera, Safari og Microsoft sine nyere nettlesere).

Våre app-kunder (du får gjerne en referansekunde av oss!) kommer fra følgende sektorer: finans, helse, sykehus, apotek, offentlig, utdanning og IKT.

Ta kontakt via vårt kontaktskjema for ytterligere informasjon.

Skriv gjerne kort hva din applikasjon skal brukes til så kommer vi straks tilbake til deg!